În apropierea tribunei oficiale a stadionului Farul, unde reprezentativa naţională va disputa mâine un meci capital împotriva Franţei, câţiva dintre suporterii echipei constănţene munceau de zor la confecţionarea unui imens steag tricolor, care va avea o lungime de aproape o sutî de metri.

”Va fi o coregrafie specială pe care o pregătim pentru acest meci. Totul e ca şi băieţii să se monteze aşa cum trebuie pentru acest joc”, a declarat unul dintre suporterii Farului, înarmat cu un ac şi aţă.

Bişniţarii au dat-o-n bară

În faţa porţilor de la intrarea principală doi bişniţari încercau de zor să vândă la un ”preţ avantajos” bilete la tribuna a întâi, cu 250 de lei, şi la tribuna a doua în schimb la casele de bilete, mai erau încă de vânzare 60 de tichete la tribuna a doua, costul unui astfel de bilet fiind de 90 de lei.

Fularele costă 25 de lei

Fularele inscripţionate, cu numele celor două echipe costă 25 de lei, doritorii putând găsi şi fulare ale echipei Farul, dar şi ale Stelei. ”Nu prea am avut vânzare. Poate în ziua meciului, va merge mai bine”, ne-a precizat unul dintre comercianţi.

Urmărește-ne pe Google News