Primul strop de sare a fost aruncat în ciorba meciului abia în minutele de prelungire ale primei reprize. Atunci, Stancu a primit o minge în careul moldovenilor, a profitat de momentele de uluială ale lui Zubar şi ale lui Luz, l-a “culcat” cu o fentă pe Kuciak şi a înscris magistral, cu un lob de clasă.

Repriza secundă e mult mai animată. “Motanul” Stancu driblează tot, dar şutul său trece milimetric pe lângă poartă (49). Vasluiul ratează prin Neagu (57) şi prin Gladstone (58). Tribunele “explodează” în minutul 68: Gheorghiu e faultat în careu de Zapata, iar Burdujan înscrie şi ega-lează. Apoi, Emeghara trimite incredibil mingea peste poarta goală, la o centrare a lui Kapetanos.

Lăcătuş, eliminat la sfârşitul partidei

Zmeu a şutat în portar după ce se debarasase de fundaşii Stelei (81). A fost semnalul de alarmă, pentru că, un minut mai târziu, Papp înscrie pentru vasluieni, după un corner executat de Sânmărtean, şi închide tabela. Finalul e pigmentat de Lăcătuş, care a sărit să-l bată pe arbitrul Kovacs, după ce a refuzat Vasluiului un penalty. Steaua e în genunchi, tristă aniversare a celor 56 de ani pentru Stoichiţă.

Urmărește-ne pe Google News