Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a început cu o formulă destul de apropiată de cea de bază, fără internaţionalii Alexandru Chipciu, Adrian Popa, Mihai Pintilii şi Nicolae Stanciu.

Min. 83: ultima schimbare la Steaua. Gabriel Simion l-a înlocuit pe Tamaș.

Min. 79: Mihalcea l-a înlocuit pe Enache, jucător cu o prestație convingătoare.

Min. 68: Dan Popescu l-a înlocuit pe Momcilovic.

Min 66: Golubovic a fost schimbat cu Tudorie.

Min. 63: Hambroun a nimerit bara.  

Min. 60: Dinamo Zagreb evoluează în următoarea alcătuire: Semper – Olmo, Benkovic, Musa, Mățel – Jonas, Šovšić – Hodzic, Andrijasevic, Georgievski – Radonjic.

Min. 57: Vâlceanu a ratat incredibil deschiderea scorului, nereuşind să controleze balonul după ce a driblat portarul şi a intrat în unghi. 

Min 55: Vâlceanu l-a înlocuit pe Ovidiu Popescu.

Potrivit paginii de facebook a Stelei, Laurențiu Reghecampf a operat două schimbări la pauză. În locul lui Achim și Aganovic au intrat Sulley și Bourceanu.

De asemenea, echipa a trecut de la un modul 4-3-3 la un 4-2-3-1, în care Ovidiu Popescu este mijlocaș stânga, iar Hamroun a trecut în spatele vârfului.

În plus, Niță i-a luat locul lui Cojocaru în poartă.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

S-a reluat jocul.

Pauză.

Min. 11: Steaua a ratat o primă ocazieHamroun a făcut o acțiune excelentă pe partea stângă, i-a pasat înapoi lui Enache, iar acesta a şutat de la 14 metri, însă portarul Antonijo Ježina a respins mingea de sub bară.

A început meciul.

Echipa de start a vicecampioanei României:

STEAUA (4-3-3) : V. Cojocaru – Tamaș, Varela, Toșca, Momcilovici – Ov. Popescu, V. Achim, Aganovici – G. Enache, Golubovici, Hamroun

Rezerve: Fl. Niță – G. Simion, Tudorie, Sulley Muniru, Vâlceanu, M. Mihai, Bourceanu, Mihalcea, Dan Popescu.

DINAMO ZAGREB (4-2-3-1): Antonijo Ježina – Petar Stojanović, Leonardo Sigali, Vinko Soldo, Borna Sosa – Domagoj Antolić, Paulo Machado – Hilal Soudani, Domagoj Pavičić, Junior Fernándes – Ángelo Henríquez.

Alexandru Mățel este rezervă la campioana Croației. 

Meciul se desfășuară în Slovenia, pe Stadionul Fazanerija, din Murska Sobota și nu este transmis în direct la televizor.

Autocarul campioanei Croației a atras privirile spectatorilor, care n-au avut însă permisiunea organizatorilor să asiste la meci.

Steaua s-a distrat în primul amical al verii, 7-0 cu ”bucătarii” de la NK Turnisce, dar azi noua echipă a lui Reghecampf, varianta „low-cost” impusă de Becali în această vară, va da primul test important, împotriva celor de la Dinamo Zagreb. Partida va începe la ora 19.00 și nu va fi transmisă de nicio televiziune din România.

Acum se va vedea dacă „retrogradații” cu care vor să ajungă în Ligă (Ovidiu și Dan Popescu vin de la ACS Poli, Vlad Achim, de la FC Voluntari, echipa care a dat barajul de menținere cu UTA, Aganovici din Cipru, iar Golubovici de la modesta CSMS Iași) pot face față în noul proiect al vicecampioanei. De asemenea, în această partidă se va putea observa cât chef de joc mai au Varela și Hamroun, jucători care au fost îmbiați cu salarii fabuloase de echipe din Grecia și Qatar, dar pe care, deocamdată, Becali nu vrea să-i lase să plece.

În fața noii formații a Stelei se va afla Dinamo Zagreb, campioana Croației în ultimele …11 ediții de campionat, o echipă cu multe nume importante, care n-are rival de mai bine de un deceniu în țara ei.

Programul Stelei

30 iunie – revenire în România

1-2 iulie – liber

3 iulie – plecare al doilea cantonament

6 iulie – NEC Nijmegen

8 iulie – Charleroi

10 iulie – FC Krylia Sovetov Samara

13 iulie – PAOK Salonic

15 iulie – revenire în România

17 iulie – finala Cupei Ligii

Urmărește-ne pe Google News