Vicecampioana a dat afară o mulțime de jucători (la 7 le-a reziliat contractele – Iancu, Marica, Pîrvulescu, Râpă, Carp, Bawab și Papp -, doi au rămas liberi de contract – Breeveld și Gebhart -, iar cu alți cinci discută rezilierea – Tade, Alcenat, Tahar, I. Neagu și Kharja). Nici situația lui Bourceanu nu e clară.

La capitolul achiziții, steliștii s-au mișcat mult mai slab. Au venit doar Bojan Golubovici, de la CSMS Iași, și doi Popescu, ambii de la retrogradata ACS Poli. Ovidiu Popescu, mijlocașul central, a semnat de săptămâna trecută. Azi, Daniel Popescu, fundaș stânga, a semnat și el pe două sezoane cu vicecampioana. Dan Popescu are 28 de ani și joacă fundaș stânga, post pe care Steaua îl are acoperit cu două nume „grele”: Momcilovici și Toșca. „L-a luat MM (n.red. Mihai Stoica), liber de contract. A semnat pe trei sezoane”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Dan Popescu are 37 de meciuri și 2 goluri în sezonul precedent, în tricoul celor de la ACS Poli. Una dintre reușite, de-a dreptul senzațională, a fost reușită în ultimul meci din 2015, chiar în poarta Stelei, într-un meci câștigat de echipa lui Reghe cu 3-1.

„Nu vreau să încep ca toți fotbaliștii…”

„Nu vreau iar să încep, cum zic toți jucătorii, că orice jucător își dorește să ajungă la Steaua. Vă dați seama, este un pas foarte important pentru mine, în cariera mea, mă bucur că am ajuns la Steaua și sper să nu înșel așteptările”, a declarat Dan Popescu, în exclusivitate pentru Digi Sport.

„Am primit ieri, pe la ora 6 (n.r. sâmbătă, 11 iunie, ora 18:00) un telefon în care mi s-a spus că sunt dorit la Steaua. E cel mai important pas. La momentul ăsta, nu cred că se putea ceva mai bine de atât. Am avut discuții și în țară, cu mai multe echipe din Liga 1 și vreo două din afară, dar aceasta este cea mai importantă pentru mine”, a mai spus fundașul stânga.

„Am vorbit și cu Ovidiu Popescu. Mi-a spus că mă așteaptă acolo, să facem echipă împreună”, a încheiat Dan Popescu, cel mai nou transfer al Stelei, venit liber de contract după despărțirea de ACS Poli Timișoara.

Urmărește-ne pe Google News