Steaua a terminat şi al doilea stagiu de pregătire din Austria neînvinsă, roş-albaştrii contabilizând şase victorii din tot atâtea meciuri. În ultima partidă, disputată alaltăieri, formaţia din Ghencea a trecut cu scorul de 3-0 de echipa din liga a treia austriacă Wattens.

În ciuda acestor succese, Piţurcă a dorit să-şi întărească şi mai mult defensiva, astfel că fostul selecţioner a mai transferat doi fundaşi de la Timişoara, locul de unde l-a adus în această vară şi pe Iasmin Latovlevici. Ieri, antrenorul Stelei a bătut palma cu oficialii Timişoarei pentru transferurile lui Cisovski şi Bonfim.

Fundaşii costă un milion de euro

Conform cotidianului ProSport, în contul celor doi, bănăţenii vor încasa un milion de euro, slovacul fiind cotat la 600.000 de euro, iar brazilianul – la 400.000 de euro.

Cinci «bănăţeni» la Steaua

Steaua şi Timişoara au colaborat foarte bine în ultimii ani, cinci jucători din actualul lot al roş-albaştrilor venind în Ghencea direct de la Timişoara: Cisovski, Bonfim, Latovlevici, Emeghara şi Nicoliţă. În ultimele sezoane, Steaua i-a transferat de la Timişoara pe Pleşan, Ovidiu Petre, Gigel Coman sau fraţii Karamyan, în sens invers mergând Bădoi, Stancu sau Andrei Cristea.

Citeşte şi „Dan Petrescu: «Steaua nu are şanse la titlu»”

Urmărește-ne pe Google News