Jucătorii Stelei au intrat pe teren cu tricouri în memeoria lui Gheorghe Constantin şi ”Profesorul” pare să îi fi inspirat pe elevii lui Mihai Stoichiţă. Roş-albaştrii au început în forţă şi în minutul 2 contabilizau deja prima lovitură pe spaţiul porţii, Ovidiu Petre reluând cu capul după un corner. În minutul zece, Bogdan Stancu a deschis scorul după o fază în care apărarea gălăţeană a fost prinsă pe picior greşit. Toja (15) şi Stancu (18) au ratat majorarea scorului pentru ca cea mai mare ocazie a primei părţi să fie irosită de Kapetanos (34), când, atacantul grec l-a luat la ţintă pe portarul advers.

După pauză, steliştii au părut mulţumiţi de rezultat şi le-au permis oaspeţilor să preseze. Gălăţenilor le-a fost refuzat un penalty la un fault al lui Parpas în careu asupra lui Axente (68), iar Rîpă a lovit bara transversală (83). Meciul s-a terminat cu portarul oaspeţilor în careul Stelei, însă elevii lui Munteanu nu au reuşit egalarea, goalkeeper-ul Galaţiului reluând cu capul puţin pe lângă poartă.

Roş-albaştrii au obţinut prima victorie în retur, însă i-au pierdut pentru derby-ul de miercuri cu Dinamo pe Karamyan, accidentat, şi pe bulgarul Jelev, care va fi suspendat după ce a primit un cartonaş galben.

Urmărește-ne pe Google News