Steaua a bătut Iaşiul (2-1) şi trage un picior târâş în lupta pentru titlu. Grecul Kapetanos, cu al 13-lea gol stagional, a adus victoria, într-un moment în care antrenorul Mihai Stoichiţă, suspendat, înjura de zor: “Bănel, imbecilul” sau “Tănase, idiotul”.

Tănase (dreapta) a jucat atât de slab încât propriul antrenor l-a făcut idiot

Steliştii au intrat în tricouri albe, pe care era afişat mesajul “Suntem alături de poporul polonez!”, în memoria victimelor accidentului aviatic de sâmbătă. Golanski a fost, însă, doar rezervă, iar jocul echipei lui Stoichiţă a arătat a înmormântare. “Brazilianul” Păun a reuşit un gol fabulos (5), şut viclean de la 40 de metri: 0-1! Tătăruşanu, scularea! În ameţeala din jocul gazdelor, Nicoliţă merita eliminat, după ce l-a călcat pe Costache. În rest nimic, intr-un meci fără antrenori: “Lippi” – suspendat, a stat în tribună, Grigoraş, bolnav, a rămas acasă.

Surdu a relansat partida, cu o reluare fină: 1-1 (55)! Într-un moment în care Stoichiţă înjura de zor de la “oficială”, Miclea ratat incredibil (78). A trebuit să vină Kapetanos de pe bancă. După ce i s-a anulat aiurea o reuşită, el a dat golul salvării (82). Gigi Becali plecase din tribună!

Gigi, înjurat

De alftel, patronul a fost huiduit non-stop: “La puşcărie, cu Gigi la puşcărie!”, “Marş la Dinamo!”.

Copos, antiblat

Dumitru Dragomir, şeful Ligii, a insinuat că Rapidul ar ceda meciul Stelei, sugerând că acesta este şi motivul pentru care Gigi Becali a sărit în apărarea giuleştenilor în litigiul cu Timişoara. Însă George Copos e aprig: “Rapidul nu se va da niciodată la o parte din faţa Stelei. Mai bine murim decât să dăm meciul”.

Varga şi Bălan, tot aut!

Ioan Andone nu poate conta pe serviciile jucătorilor Dacian Varga şi Tibi Bălan în derby-ul cu Steaua. Cei doi vor continua doar să se antreneze cu Rapid, deşi ieri ar fi trebuit să primească dreptul de joc.

Urmărește-ne pe Google News