Steaua i-a reziliat azi contractul lui Doru Popadiuc, care va merge la FC Voluntari. Enceanu, Chitoșcă, Ștefănescu, alți trei fotbaliști care au fost împrumutați la FC Voluntari vor rămâne, se pare, definitiv acolo. Iar Grădinaru nu se va mai întoarce de la Concordia Chiajna. Ultimul nume la care Steaua va renunța este Târnovan. Vicecampioana mai are doar trei jucători pe lista „indezirabililor”: Tade, Alcenat și Tahar.

–––

Steaua a dat afară 12 jucători în această vară, dar n-a achiziționat decât trei până azi. În urmă cu câteva ore, conducerea vicecampioanei s-a înțeles cu FC Voluntari (echipa „patronată” de primarul Florentin Pandele, finul lui Gigi Becali) pentru transferul mijlocașului Vlad Achim, jucător lansat în fotbalul mare de Ceahlăul.

Vlad Achim (27 de ani) a fost în sezonul precedent unul dintre cei mai buni pasatori din Liga 1. Steaua a plătit 200.000 de euro, iar dacă echipa va ajunge în grupele Ligii Campionilor, ilfovenii vor mai primi încă 100.000 de euro. Vlad Achim a semnat pe trei sezoane, iar salariul săuu va fi de 9.000 de euro lunar.

Steaua i-a mai transferat în această vară pe Ovidiu Popescu, Dan Popescu (ambii de la ACS Poli) și pe Bojan Golubovici (CSMS Iași).

Urmărește-ne pe Google News