„Lazio vrea să dea împrumut un jucător de 1.89 înălțime, e columbian. Bryan Perea se numește și e atacant. Îl luăm împrumut, cu opţiune de cumpărare”, a declarat Becali la Digisport.

Perea a ajuns la Lazio în sezonul 2013-2014 și a jucat în 24 de meciuri pentru formația italiană în Serie A, reușind un gol, împotriva Atalantei, în 2013. În total, în tricoul  „biancocelestilor” a strâns 33 de meciuri și 5 goluri. După aceea a fost împrumutat la Perugia și Troyes. ”Performanțele” sale din ultimii doi ani: 32 de meciuri și 1 gol.

Bryan Perea a fost prezentat de Igli Tare, managerul lui Lazio, în 2013, când a fost transferat de la Deportivo Cali, drept „noul Cavani”.

Pleacă și Hamroun!

„Am primit ofertă de la Sparta Praga: 500.000 şi pe Konate pentru Hamroun. Au făcut ofertă scrisă. Eu le-am zis că vreau un milion şi pe jucător la schimb. Dar vin acum arabii, vin diseară şi îl dau pe trei milioane de euro”, a spus Becali, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1. „Aducem şi un fundaş central din Grecia. Meme şi Reghe s-au ocupat, îl voiau de mai mult timp”, a mai spus Becali.

„Da, Cojocaru pleacă pe un milion de euro. 250.000 de euro acum şi 750.000 de euro dacă rămân în Serie A. Dacă retrogradează, vine înapoi”, a spus patronul Stelei.

Urmărește-ne pe Google News