Așa cum se întâmplă adeseori în România, suspendarea s-a redus și a devenit executorie mai … târziu, Șumudică a fost lăsat să-și facă treaba, a cucerit titlul cu Astra. Pedeapsa i-a fost redusă de la șase luni la doar două, dar, a fost și amânată, fără ca să existe vreo explicație oficială pentru această decizie. 

Marius Șumudică nu s-a mulțumit că a rămas doar cu o treime din pedeapsă, ci vrea să i se mai taie zece zile. Asta pentru că, în timp ce aștepta decizia Comisiei de Recurs, nu s-ar fi dus la antrenamentele echipei. Există voci care susțin că s-a dus la antrenamente în perioada în care a susținut că n-a făcut-o, iar Bogdan Andone, cel care l-a substituit o etapă pe banca tehnică, a recunoscut că s-a consultat cu Marius Ninel Șumudică în privința echipei aliniate la meciul cu Viitorul (câștigat de giurgiuveni cu 2-0), fapt interzis, de asemenea, de regulamente.

„Gazeta sporturilor” anunță că Șumudică va cere în scris să i se taie încă 10 zile din pedeapsă, pe care le-ar fi „executat” și să-i notifice în scris perioada când va fi suspendat și dacă interdicția i se aplică și peste hotare. Marius Ninel Șumudică a refuzat oferta celor de la Levski Sofia, dar are, se spune, alte două variante din zona Golfului.

Urmărește-ne pe Google News