Șumudică despre meciul de mâine cu Steaua

„Urmează o partidă grea, o partidă în care voi da șansa să joace și celor care au evoluat mai puțin. Respectăm competiția, chiar dacă vor juca fotbaliști care n-au jucat constant.

În tur, Steaua ne-a bătut pentru că ne-a nimerit într-un moment prost. Am avut 5-6 jucători bolnavi atunci. Au fost mai buni, ne-au bătut. În Cupa Ligii am jucat mai bine, dar nu am marcat. În meciul de campionat ne-au dominat total. Am recunoscut cu bărbăție că au fost mai buni și meritau victoria”.

Șumudică despre spectatorii din Giurgiu

”Nu mă interesează dacă vin spectatori. Pot să nu mai vină deloc. Dacă veneau să susțină echipa o făceau până acum, am stat atât timp pe primul loc. La meciurile cu FCSB și Dinamo așa se întâmplă asta mereu, sunt înjurat constant”.

Șumudică despre vitaminele pe care le iau elevii lui

„Am vorbit cu mama, avea bășici în palmă. I-am dat și ei ce le dau și jucătorilor și a săpat grădina în două zile. A scăpat de crampe, n-are nimic, doar bășicile. Avem un medic bun la echipă, experimentat. Le dă niște vitamine, apă cu lămâie, miere. Fără să fac vreo aluzie. A și slăbit puțin mama”.

Urmărește-ne pe Google News