„Așa cum e expresia „italiano vero”, Șumudică este un român „vero” (n.r. adevărat). Îmbină foarte bine umorul fantastic și spiritul românesc. Are acest spirit de a trata cu umor fazele. Replicile sale sunt foarte bune.

Nu știu de unde are acest umor, îl are nu doar pentru că s-a născut în centrul Bucureștiului, în Piața Romanâ, așa cum zice el. Are umorul trotuarului de bună calitate. Nu degeaba îl cheamă Ninel.

Pe el în mai cheamă și Marius, un nume latin. Așa se numea unchiul lui Cezar, generalul care s-a bătut de la egal la egal cu sălbaticii germani.

În acest sezon și-a așezat foarte bine echipa, iar Astra a dominat campionatul fizic și tactic. Trebuie să ne scoatem pălăria în fața lui. Astra are un adevărat comandant. În disputele verbale a avut câștig de cauză și foarte mult bun simț”, a declarat Cornel Dinu la Dolce Sport.

„Când te iei de Șumudică, deja ai pierdut. El știe mereu ce îți trece prin cap, dar tu nu știi ce-i trece lui prin cap. Așa a fost el mereu. Îl știu de 30 de ani și mereu a avut această caterincă. Dar după acest titlu devine și un antrenor de luat în seamă”, a completat Basarab Panduru.

Urmărește-ne pe Google News