Rapid a ajuns la a treia victorie consecutivă în campionat, formaţia de lângă podul Grant depunându-şi din nou candidatura la titlu. Giuleştenii au desfiinţat, vineri seară, CFR Cluj, prin golurile lui Cassio, aflat la primele reuşite în tricoul Rapidului. Antrenorul Marius Şumudică nu şi-a ascuns satisfacţia după acest nou succes. “Sunt mulţumit de agresivitatea şi de determinarea pe care au avut-o jucătorii. Meciul a fost la dispoziţia noastră şi nu s-a pus niciodată problema învingătorului, nici măcar când s-a jucat în egalitate numerică. Dacă baţi campioana, meriţi să fii campion. Doar când îi baţi pe cei mai bine cotaţi decât tine, eşti o forţă! Vreau titlul!”, a clamat Marius Şumudică. De cealaltă parte, antrenorul Andrea Mandorlini pare să aibă zilele numărate pe banca ardelenilor.

Mandorlini, aproape de demitere

Săptămâna viitoare, clujenii debutează în noul sezon al Ligii Campionilor şi semnele sunt departe de a fi îmbucurătoare. În ciuda investiţiilor masive în jucători, clujenii au doar două victorii în campionat. Starea de nervozitate a clujenilor este evidentă, CFR fiind la al doilea meci consecutiv disputat în deplasare pe care îl termină cu doi jucători eliminaţi.

Răduţă, susţinut în continuare

Exasperat de ratările lui Răduţă, Şumudică l-a schimbat pe atacantul de 22 de ani încă din prima repriză. Chiar şi aşa, tehnicianul rapidist a anunţat că-i va da credit în continuare jucătorului: “Îmi pare rău pentru Răduţă, mă bucur pentru Cassio. Pe Răduţă îl voi ajuta, îi voi da încredere. Chiar îl voi folosi pe Răduţă în următorul meci de la Craiova”.

Dinu Gheorghe: «Ne-am subordonat adversarii»

Preşedintele executiv al Rapidului, Dinu Gheorghe, şi-a exprimat entuziasmul folosind o frază celebră, “brevetată” de Ilie Dumitrescu, antrenorul Stelei: “A fost o victorie meritată, am dominat tot meciul şi, cum ar zice Ilie Dumitrescu, ne-am subordonat adversarul”.

Urmărește-ne pe Google News