În acest moment, cu 9 etape înainte de finalul Premier League, FC liverpool conduce detașat în clasament, având 25 de puncte peste cea de-a doua clasată, Manchester United (echipă care are însă un meci mai puțin disputat).

”În orice moment s-ar întâmpla, într-un stadion gol, bla, bla, bla, cu gândul, rugăciunile și iubirea oamenilor din întreaga lume, pentru mine v ava fi o zi excepțională. Oricând va fi, sperăm să se întâmple pe Anfield, însă nu știm ce va și și oricum nu e important. Știu că putem rezolva situația la fel de bine în Liverpool”, a declarat Jurgen Klopp pentru beIN Sports.

Tehnicianul german a adăugat: ”Ne-am dorit să jucăm în orice situație, iar acum suntem disperați să jucăm, să devenim campioni pe teren, iar acum se pare că putem face asta”.

Jurgen Klopp crede că în contextul pandemiei de coronavirus și fotbalul va avea de suferit, însă este optimist.

”Sigur, nu va fi perfect, dar știam de ceva timp că nu va fi perfect și acum suntem obișnuiți cu acest gând. Vrem să luăm acest titlu și apoi vom vedea. Cei mai mulți oameni de pe această planetă nu au șansa să devină campioni în Premier League. Pentru noi, se pare că există o șansă, așa că ne vom bucura de ea”, a mai precizat Jurgen Klopp.

Pentru a fi sigură de titlul de campioană în Premier League, FC Liverpool trebuie să mai obțină două victorii în cele nouă partide pe care le mai are de disputat.

Campionatul în Anglia se reia pe 17 iunie cu două restanțe Aston Villa – Sheffield United şi Manchester City – Arsenal Londra. Etapa a 30-a va avea loc între19 și 21 iunie.

Urmărește-ne pe Google News