Iar un stadion de fotbal deține, se știe bine, numeroși chibiți. Peluza și-a făcut datoria și la meciurile de sâmbătă.

Constănțenii s-au ”încălzit” cu adevărat în meciul 4, Giuseppe De Domenico – Adrian Roșca. Lovit sub centură, în zona organelor genitale, italianul a primit o replică răutăcioasă: ”Las-o, mă, că n-o ai mare, nu mai plânge!”.

Apoi, la meciul 6, KO-ul administrat de Eduard Chelariu marocanului Mustapha El Messoudi i-a înfierbântat pe dobrogeni: ”Dă-i să-ți pulpe talpa!”. Oamenii au fost mulțumiți de ceea ce au văzut, exclamând: ”Asta da bătaie!”. Chelariu a intrat, grație evoluției sale convingătoare, în Academia Superkombat.

Meciul 7, Robert Constantin – Andrei Șugăr, a născut ironii, datorită gabaritului celor doi sportivi. De asemenea, aceștia au surprins prin faptul că nu au un fizic prea bine ”lucrat”. ”Dă-i cu burta” și ”I-ai rupt sutienu”! 

Main-eventul galei a născut, de asemenea, pasiuni. Sebastian Cozmâncă, înlocuitorul accidentatului Cătălin Moroșanu, i-a făcut față cu brio turcului Murat Aygun, susținut din tribună de turci veniți cu steagul Semilunei.

”Pune turcu la murat!”, ”Dă jos cu otomanu”, ”Bă, dacă nu îl bați, te bat eu pe tine, că ești obosit!”, i-au cerut constănțenii luptătorului din Iași. 

Rezultatele galei:

  1. Stoica – decizie în unanimitate
  2. Mărcuță – decizie în unanimitate, după repriza de prelungiri
  3. Crăciunică – decizie în unanimitate
  4. Kruydenhof – decizie în unanimitate
  5. De Domenico – decizie în unanimitate
  6. Chelariu – KO, repriza a II-a
  7. Constantin – KO, repriza a II-a
  8. Gionis – KO, repriza de prelungiri
  9. Paraschiv – KO, repriza I
  10. Kasperski – decizie în unanimitate
  11. Aygun – decizie în unanimitate, repriza de prelungiri

Urmărește-ne pe Google News