Libertatea: Zi-mi un nume despre care o să auzim în următorii doi-trei ani.
Eduard Irimia: Creez mereu eroi. Avem un reality-show la nivel global, care se va numi ”Fabrica de luptători” (Fighters factory). Căutăm din America până în Australia noul Sefo, noul Iftimoaie. Mergem în Moldova, în sudul țării. Am găsit povești extraordinare în Dobrogea, am găsit un antrenor de kickboxing la Valu lui Traian. Avea măgarul al poartă, găinile și pisicile în curte, în care se mai aflau 30 de copii, avea ringul în mijloc, cu un copil angajat la delivery pizza. Fără o poveste în spate, n-ai cum să reușești în sportul ăsta.

Sunt foarte mulți sportivi buni, care n-au avut vorbe în fața camerelor de televiziune, n-au avut acel ceva. Construim Academia Superkombat, pe 3 etaje, 1200 de metri pătrați, aducem din toată lumea sportivi. Le facem media training în care lespunem ce porecle să-și pună, ce melodii să asculte. Îi învățăm de la zero. Avem un cioban de la stână, de la Moroșanu. Avem un tăietor de lemne de la Rădăuți, povești foarte mișto. Unul e rugbist, la Baia Mare. Le asigurăm un salariu, nutriție, echipament, timp de un an. Undeva la 32 de sportivi. Căutăm în toată țara, în Brașov o firmă de pază ia patru sportivi, să-i sprijine. Vor avea ca la Formula 1, echipament cu fiecare sponsor pe care-l au. Avem și o fată, Cristina Mongol, la kempo, care este artistă. Face pictură sacră. Nu e măicuță, dar e aprobată de Patriarhie să facă pictură în biserici.

Tolea Ciumac are loc în Superkombat?
Tolea era personaj simpatic, care l-a băgat în tomberon pe Dan Diaconescu. Acum câteva zile, a apărut un articol, o tentativă de viol în Pădurea Băneasa legată de numele lui. A apărut în presă. Asocierea unor astfel de pesonaje este prejudiciu de imagine. Se va spune că sportul este promotorul tipar. nu e așa. Avem exemple, cu Sora, ofițer de Poliție, Alex Filip, de la Antidrog. Din diverse domenii, dar apar și astfel de personaje.

Până ieri, l-aș fi integrat și pe Tolea. Era un exemplu care încerca să se integreze din societate. După ultima poveste, nu se mai poate. Este un șoc pentru anumite femei să vadă că astfel de oameni sunt promovați. Țin la imagine. Putem să integrăm oameni pentru cazuri mai mici mărunțișuri, a furat o găină, ți dai o șansă ăluia. Pentru fapte mai grave, nu. Nu îți permiți, atragi imagine negativă.

Programul complet al galei de la Mamaia:
1. Main event — Categoria grea (+96 kg): Murat Aygun (Turcia) — Cătălin Moroșanu (România)

2. meci eliminatoriu pentru titlul mondial — Categoria semigrea plus (-86 kg): Dawid Kasperski (Polonia) — Alexandru Negrea (România)

3. Super Fight — Categoria mijlocie (-71 kg): Ranghel Ivanov (Bulgaria) — Amansio Paraschiv (România)

4. Super Fight — Categoria supermijlocie (-77 kg): Fotis Gionis (Grecia) — Alex Filip (România)

5. Super Fight — Categoria cruiser (-92 kg): Clyde Brunswijk (Surinam) — Sebastian Cozmâncă (România)

6. Super Fight — Categoria grea (+96 kg): Robert Constantin (Italia) — Andrei Sugar (România)

7. Super Fight — Categoria mijlocie (-72,5 kg): Mustapha El Messaoudi (Maroc) — Eduard Chelariu (România)

8. Super Fight — Categoria semigrea (-81 kg): Valerian Traistă (România) — Adrian Roșca (România)

9. Super Fight — Categoria semigrea (-81 kg): Serginio Kruydenhof (Olanda) — Ionuț Șandur (România)

10. Super Fight — Categoria mijlocie (-71 kg): Mădălin Crăciunică (România) — Robert Stoica (România)

11. Super Fight — Categoria ușoară (-65 kg): Tiberius Udrescu (România) — Cosmin Mărcuș (România)

 
 

Urmărește-ne pe Google News