În ultimul moment, sârbul Janko Tipsarevic, număr 10 ATP în acest moment, a hotărât că se simte apt să joace la Bucureşti şi a primit un wild-card de la organizatori. „Mă simt pregătit şi dornic de meciuri. După două zile de frământări am decis să accept oferta şi wild-card-ul celor de la ATP Bucureşti pentru săptămâna viitoare. Mulţumiri organizatorilor pentru încredere”, a scris Tipsarevic, pe Facebook. A câştigat patru turnee ATP în cariera sa, un Australian Open la juniori, iar cea mai bună poziţie în clasament a fost locul 8 în 2 aprilie 2012. Ca un fapt inedit, Tipsarevic este unul dintre puţinii jucători care se pot mândri cu faptul că l-au bătut de două ori în carieră pe actualul număr 1 mondial, Novak Djokovic.
BRD Năstase Ţiriac Trophy, cel mai important turneu de tenis din România, se va desfăşura în perioada 20-28 aprilie, la Arenele BNR din Capitală şi este dotat cu premii în valoare de 410.200 de euro.
Biletele şi abonamentele BRD Năstase Ţiriac Trophy sunt disponibile online pe www.eventim.ro, în reţeaua Eventim şi la casa de bilete prezentă la Arenele BNR. Preţul biletelor variază între 15 şi 40 de lei, în timp ce abonamentul BRD TennisPass are preţul de 120 lei şi include accesul pe tot parcursul turneului.
Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 20-21 aprilie, iar copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 22-25 aprilie, în limita a 1500 de intrări pe zi.
Foto: Facebook / Janko Tipsarevic Official

Urmărește-ne pe Google News