Dorinţa de a avea o carieră în modelling a costat-o scump pe Iulia. Chiar dacă Tănase şi-a dat acordul ca bomba-sexy să participe la o prezentare de modă, acesta s-a enervat la culme când şi-a văzut iubita în sânii goi şi într-un costum cu un penis brodat pe spate, aşa că a pus punct relaţiei. Ionuţ Tănase, fratele lui Cristi, ne-a confirmat informaţia: “Da! E adevărat, au rupt-o definitiv şi irevocabil, însă nu mă mai interesează să vorbesc despre această persoană. Singura mea rugăminte este ca de acum încolo să nu mai scrieţi că este iubita lui Cristi”.

Îi trimite sms-uri vedetei tv

După despărţirea de Iulia, Cristi Tănase a început alergarea după Daniela Crudu, asistenta matinalului de la Antena 1. Jucătorul îi trimite tot timpul sms-uri şi o sună doar să afle ce face. În plus, între cei doi a avut loc deja o întâlnire, care s-a finalizat în apartamentul lui Cristi. Ieri, la telefonul Iuliei a răspuns un bărbat care s-a recomandat a fi Tănase, deşi fotbalistul intrase în cantonament, avea telefonul închis şi în acel moment participa la primul antrenament al zilei.

Mama lui Cristi: «Să îşi vadă de prezentările ei de penis!»

Mama jucătorului, Cristina, a comentat şi ea despărţirea cuplului: “S-au separat săptămâna trecută. Eram sigură că se va termina la un moment dat. Iulia să îşi vadă în continuare de prezentările ei de penis.

Urmărește-ne pe Google News