Nu vrea să demisioneze

“Sunt multe persoane negative în jurul clubului care nu mă doresc. Acţionarii pot face ce vor”, a spus Bonetti după partida pierdută pe teren propriu, cu FC Vaslui (0-1).“Nu-mi dau demisia”, le-a transmis italianul contestatarilor.
“Sufăr ca orice dinamovist. Când am fost eu acolo nu s-a întâmplat aşa ceva. Trebuie dată o soluţie cât mai repede”, a spus unul dintre foştii acţionari ai “câinilor”. “S-a dormit până acum. Nu vreau să învârt şi mai rău cuţitul în rană, dar mi-a zis Cornel Dinu că aşa prost n-am mai stat de la începutul anilor 70. Nu se mai poate continua aşa”, a atacat un al doilea finanţator care acum câţiva ani lua hotărâri alături de Nicolae Badea.
Faţă de potentaţii oameni de afaceri care până nu de mult umpleau “oficiala” la Dinamo, Cornel Dinu, administratorul delegat din “Groapă”, a fost mai tranşant: “În acest fel nu mai prindem nici măcar cupele europene. Suntem călcaţi în picioare de declaraţiile italianului”.
Printre numele vehiculate pentru înlocuirea lui Bonetti apar: Ioan Andone, Ionuţ Badea şi Gigi Mulţescu.

Dragomir, atac la italian

Preşedintele Ligii Profesioniste, Dumitru Dragomir (foto), nu a rămas dator faţă de Dario Bonetti nici după ultima partidă pierdută de “câini”. “Conducătorii lui Dinamo au dat briciul maimuţei să-i bărbierească. Echipa din Ştefan cel Mare se bate la retrogradare cu Bonetti. Este cel mai slab antrenor din istorie. Încă nu s-a făcut totalmente de râs, mai trebuie lăsat”, a punctat Dragomir.

Urmărește-ne pe Google News