Din echipă nu lipsesc Marius Copil, Adrian Ungur, dar nici ”gemenii” Horia Tecău și Florin Mergea, care vor face pereche la dublu.

Chiar în ziua în care a aflat că este chemat la arme, pentru a se duela cu ibericii (AICI, detalii), Ungur a comis-o grav, la turneul de tip challenger Todi (Italia), competiție pe zgură dotată cu premii totale de 42.500 de euro plus ospitalitate (cazare și micul dejun asigurate de organizatori).

Piteșteanul stabilit la Florența a pierdut meciul cu rusul Daniil Medvedev, scor 6-1, 3-6, 2-6. După eșecul din primul tur, Ungur s-a ales cu 440 de euro și niciun punct ATP (AICI, tabloul de concurs)!

Nici lui Florin Mergea nu-i merge prea bine. Eliminat de la Wimbledon, olteanul a dat de înțeles că parteneriatul pe care-l are cu indianul Rohan Bopanna este pe final.

Vestea bună este că, pe viitor, Mergea ar putea face pereche cu Horia Tecău și în circuitul profesionist. La rândul lui, constănțeanul născut la Brașov nu e prea fericit cu colaborarea pe care o are cu olandezul Jean-Julien Rojer. Cei doi au ieșit din primul tur, la Londra.

 

Urmărește-ne pe Google News