Ajuns la capătul răbdării din cauza coronavirusului, Benoit Paire a afirmat, în glumă, că este pentru a 250-a oară când a fost depistat pozitiv la COVID-19.

„Salutări. Numele meu este Benoit Paire și am fost depistat pozitiv cu COVID-19 pentru a 250-a oară. Sincer, nu mai fac față acestui rahat. Cum mă simt? Din cauza coronavirusului am nasul roșu, dar din cauza perioadelor de carantină petrecute într-o cameră de hotel nu sunt deloc bine din punct de vedere mintal. Anul trecut a fost teribil, iar acum încep exact la fel”, a notat Benoit Paire pe Twitter.

„Vreau să clarific un lucru. Sunt 100% pentru vaccin, dar haideți să trăim viețile de dinainte de COVID-19. Altfel, nu mai văd niciun sens”, a conchis Benoit Paire.

După ce a fost depistat pozitiv prima oară la US Open, în 2020, apoi la turneul de la Hamburg, câteva săptămâni mai târziu, Benoit Paire a fost nevoit să suporte o carantină de 14 zile și înaintea ediției din 2021 de la Australian Open. 

În acel moment, Benoit Paire era negativ, dar în avionul cu care a zburat spre Melbourne a fost și o persoană pozitivă.

Ulterior, Benoit Paire a mai stat o zi în izolare peste cele 14, după ce un angajat din hotelul în care a fost carantinat a fost găsit şi el infectat cu COVID-19.

FOTO: EPA

Urmărește-ne pe Google News