Dan, tatăl lui Curtean, a evoluat ca fundaş stânga, la începutul anilor 80, timp de un sezon, pentru Steaua. Internaţional de juniori, acesta a jucat pentru Luceafărul Bucureşti, unde a fost coleg de generaţie cu jucători ca Rednic, Gabor, Hagi, Lăcătuş, Dan Petrescu, Gică Popescu sau Balint. A trecut apoi pe la FC Olt Scorniceşti, încheindu- şi cariera la Şoimii Sibiu. Sora fostului internaţional de tineret, Daciana, e handbalistă la HC Oţelul Galaţi, acolo unde evoluează la centru. Dinamovistă convinsă, ea şi-a publicat pe pagina personală de Facebook poze realizate pe stadionul din “Ştefan cel Mare”, pe care l-a vizitat împreună cu prietenul său, Bogdan.

A fost acuzat că ţine cu roş-albii

În decembrie 2008, Alex, în acel moment fotbalistul lui Gaz Metan Mediaş, şi-a postat pe pagina de hi5 o poză de la un meci al roş-albilor, disputat la Cluj, care avea comentariul “Hai Dinamo!!!!”. El era înscris chiar şi într-un fan club virtual al “câinilor”. “Am făcut poza la un meci pe care îl juca Dinamo contra celor de la CFR Cluj. Stăteam în zona suporterilor veniţi de la Bucureşti şi a fost destul de aiurea. Am scris în glumă acel comentariu”, a spus Curtean la vremea respectivă.

Hagi, singurul stelist din familie

“Regele” Hagi (foto) se găseşte şi el într-o situaţie ingrată, atunci când vine vorba de echipele susţinute de membrii familiei sale. Socrul său, Dima Vlahbei, soţia, Marilena, şi cumnata, Luminiţa, sunt dinamovişti. Cu roş-albii simpatizează şi Petre Fulina, cumnatul lui Hagi, şi Tanţa Manţu, cea de- a doua soră a sa.

Urmărește-ne pe Google News