Vlad Munteanu, fotbalistul lui VfL Wolfsburg, a fost şocat când a vizionat înregistrarea difuzată de Libertatea în urmă cu două săptămâni, în care Gabriel Torje, Cristi Pulhac, Adrian Ropotan şi Lucian Goian erau filmaţi în timp ce fredonau de mama focului versurile unei manele care îi lăuda pe duşmanii de moarte de la Steaua. Jucătorul lui Wolfsburg nu are dubii în privinţa principalului vinovat pentru tot acest scandal. „Torje a făcut-o lată. El este cel mai vinovat dintre toţi. Păi, când nu ştii pe cine bagi în casă, înseamnă că eşti iresponsabil!”, a continuat Munteanu.

Spune că Gabi şi-a bătut joc de prietenii lui

Mijlocaşul de 27 de ani spune că inconştienţa lui Torje i-a costat scump pe prietenii acestuia. „Trebuia să se gândească de două ori înainte de a aduce în casă o persoană pe care nu o cunoştea foarte bine. Din cauza lui au de tras acum şi ceilalţi colegi de echipă, care nu credeau că pot păţi aşa ceva. Probabil că Torje consideră că Ropotan, Pulhac şi Goian sunt prietenii lui, dar după tot ce s-a întâmplat se poate spune că şi-a bătut joc de ei”, explică Vlad Munteanu.

Gladbach i-a tras ţeapă

Pentru că nu mai intra în planurile lui Felix Magath, antrenorul lui Wolfsburg, Vlad Munteanu a încercat să plece în vară la altă echipă din Bundesliga. „Am fost la câteva minute de un împrumut la Borussia Mönchengladbach. Negociasem absolut totul şi m-am prezentat la vizita medicală. Dar a apărut managerul de atunci al lui Gladbach, Christian Ziege, şi a zis că nu mă mai vrea, fără nici o explicaţie”, povesteşte fostul dinamovist.

Au şi nemţii chefliii lor

Vlad Munteanu nu cunoaşte un scandal similar în Germania: „Aşa ceva nu s-a întâmplat aici. Să nu înţelegeţi că n-au şi nemţii chefliii lor sau că românii sunt cei mai neserioşi, dar n-am auzit ceva asemănător. Au fost jucători prinşi băuţi la volan, unii dintre ei de mai multe ori, cum a fost cazul lui Claudio Pizarro de la Werder Bremen, de exemplu, dar nimeni n-a fost prins petrecând pe melodia unei formaţii rivale”.

Urmărește-ne pe Google News