Fotbaliştii naţionalei României s-au pregătit prin cluburi pentru meciul cu Finlanda, 1-1, joi, disputat pe Arena Naţională.

Trei dintre tricolori, Claudiu Keşeru, Adrian Popa, prieteni nedespărțiți, şi Gabriel Torje au fost surprinşi de paparazzi petrecând sâmbăta trecută, până la 6 dimineaţă, cu paharul în mână, înaintea reunirii lotului, într-un club de fiţe din Capitală.  

Keşeru marchează la Ludogoreţ, dar nu a mai marcat de 411 minute pentru echipa naţională. Atacantul a reuşit ultimul gol în tricoul tricolor la meciul cu Feroe (1-0), 29 martie 2015, la Ploieşti.

Torje, care a nimerit bara cu Finlanda, nu a mai marcat pentru naţionala României de doi ani şi opt luni, mai exact de la amicalul cu Australia, 3-2, disputat la Malaga (Spania), pe 6 februarie 2013. „Duminică, vom face un popr întreg fericit!”, a promis mijlocaşul de buzunar, după semieşecul cu Finlanda, 1-1, salvat de golul lui Hoban, din prelungiri. 

Stelistul Adrian Popa a intrat cu Finlanda, dar nu a adus nimic în jocul reprezentativei. 

România susține duminică, de la ora 19:00, în Feroe, meciul decisiv pentru calificarea la Euro 2016. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1 și LIVETEXT pe SPORTNEWS.RO.

Urmărește-ne pe Google News