Unul dintre cei mai buni jucători ai CFR Cluj nu a fost selecţionat de Victor Piţurcă pentru partida ca­pitală cu reprezentativa co­co­şului galic.
Victor Piţurcă nu l-a convocat pentru meciul cu Franţa pe Eugen Trică, u­nul dintre cei mai în formă jucători care evo­luează în campionatul intern. Cu toate astea, componentul echipei CFR Cluj spune că nu are de ce să fie supărat pe selec­ţionerul Victor Piţurcă pentru faptul că nu a apelat la servi­­ciile lui.

„Este doar decizia selecţio­nerului. Dânsul face echipa şi ştie cel mai bine care jucător trebuie să fie convocat şi care nu. Eu am o relaţie foarte corectă cu domnul Piţurcă. Æi nu o spun doar pentru a părea diplomat în declaraţii. Chiar asta este realitate. E adevărat că în urmă cu ceva timp eu am declarat că renunţ la naţională. Dacă însă aş fi fost sunat de cineva din staff-ul dânsului, cu siguranţă că pentru acest meci cu Franţa, care este extrem de important, aş fi acceptat să revin la naţională”, a declarat Eugen Trică pentru Libertatea.

Ilie Balaci are o altă versiune despre ginerele său: „Eugen a fost fo­losit pe post de boxer de fiecare dată când a fost convocat. La 33 de ani nu are de ce să facă act de pre­zenţă la lot. El joacă la fel de bine de şapte ani, dar nu este convocat din diverse interese”.

Urmărește-ne pe Google News