Lui Vasile Turcu îi merge destul de bine în plină criză financiară. Acţionarul dinamovist a investit 2.000.000 de euro în restaurantul “Cassa di T”, pe care, de curând, l-a redeschis, dându-i o imagine occidentală.
Dinamo merge prost de tot, însă Vasile Turcu compensează necazurile fotbalistice cu flerul de afacerist. Pe Calea Floreasca, recunoscută ca una dintre zonele cu vad ale Capitalei, Turcu, acţionarul lui FC Dinamo, deţine un restaurant, “Casa di T”, unde clienţii pot servi în special produse mediteraneene. De la finalul lunii trecute, locaţia în care Turcu a investit 2.000.000 de euro şi-a redeschis porţile, după remodernizare.
Aduce carne din America de Sud
“Toate preparatele specifice sunt aduse direct din Italia, iar pastele sunt produse în laboratorul nostru. Carnea este importată din America de Sud, fiind de cea mai bună calitate. Inclusiv bucătarul pe care-l avem acum a lucrat ani buni în Italia”, a ţinut să precizeze Turcu, care a menţionat că această afacere nu are nici o legătură cu investiţia pe care el o face la Dinamo: “Afacerile sunt afaceri, fotbalul e fotbal”.