Tonul l-a dat Vasile Turcu, vicepreşedintele „câinilor”. ata­cân­du-l la Fanatik pe preşedintele CA, Ni­co­lae Badea. „Sunt şap­te derbedei care pro­fită de Dinamo. Badea îi susţine pe suporterii care fac scandal. El a împărţit bilete la meciul cu NEC”, a precizat Turcu, după care a adăugat: „Doar eu şi cu Borcea (n.r.-director executiv la Dinamo) am luat măsuri îm­po­triva scandalagiilor. Să-mi spună Badea, ce greşeli am făcut eu la Dinamo? Dacă sunt incomod, să îmi dea banii şi plec”.

Vrea 51% din acţiuni

Replica lui Badea la aceste atacuri virulente a fost una moderată: „Relaţia cu suporterii nu se re­zolvă printr-un război media. Nu vreau ca Tur­cu să plece de la Di­namo!”. Se pare că Va­sile Turcu nu se îm­pa­că deloc cu statutul de „a cincea roată la că­ru­ţă”, el dorind să do­bân­dească puterea deplină la Dinamo. Mai precis, Turcu ur­mă­reşte să obţină 51% din acţiunile clubului „alb-ro­şu”, pentru a putea face, între altele, „cură­ţe­nie” în tribune, după modelul din Ghencea. Până una-alta, la me­ciul cu Poli Iaşi, vi­ce­pre­şedintele grupării bucureştene a fost, de departe, cel mai înjurat conducător de la Di­na­m­o.

Se gândesc doar la amendă

Antrenorii şi jucătorii dinamovişti speră ca incidentele provocate de fanii „câinilor” la meciul cu NEC din Cupa UEFA să se lase mâine doar cu o amendă. „Sper să scăpăm doar cu o amendă, pentru că, practic, s-a aruncat cu două torţe în teren şi cam atât”, a spus Florin Bratu, marcatorul celor două goluri din disputa cu Poli Iaşi, în timp ce antrenorul bucureştenilor, Mircea Rednic, a precizat: „Suporterii poate au fost şi provocaţi în Olanda, sper ca UEFA să ia decizia corectă, deşi de amendă nu vom scăpa”.

Urmărește-ne pe Google News