ACTUALIZARE, ora 13:00 / Potrivit sportal.bg, Litex Loveci l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf cu antrenorul sârb Ljubomir „Ljupko” Petrovići.

ACTUALIZARE, 12:45 / Conducerea clubului Litex Loveci a remis joi un comunicat de presă prin care anunță că pentru o înțelegere amiabilă ”Steaua va plăti o sancțiune severă” pentru a-și asigura serviciile lui Reghecampf.

”Despărțirea de Reghecampf este aproape, dar mai sunt de rezolvat câteva detalii. Ne vom înțelege într-un mod civilizat și european, fără dramatism. Steaua e conștientă de această situație, iar noi ne vom apăra interesele și vom solicita compensații financiare. Vom anunța mai târziu cine va conduce echipa cu Ludogoreț și Levski”, se arată în comunicat.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Delegația Stelei a ajuns miercuri noapte în București, după remiza de la Cluj Napoca, 1-1 cu ASA Tg. Mureș. Deși era așteptat să conducă azi primul antrenament al echipei de la redescălecarea la echipa roș-albastră, antrenorul Laurențiu Reghecampf nu a condus ședința de pregătire de joi dimineață.

Antrenamentul, unul de recuperare, desfășurat, de la ora 10:00, la Mogoșoaia, închis presei, a fost condus de ”secunzii” săi, Thomas Neubert, Toni Petrea și Cristi Țermure.

Din câte se pare, Reghecampf nu a reglat conturile cu patronul bulgarilor de la Litex, unde a activat până miercuri. Dacă ar pleca fără acordul grupării de la sud de Dunăre, tehnicianul ar trebui să plătească despăgubiri de 400.000 de euro. De asemenea, dacă ar conduce antrenamentul, ar risca o supendare, în cazul în care Litex îl reclamă la FIFA.

În această după-amiază ar trebui ca lucrurile să se limpezească și Reghe să semneze acordul cu Steaua.

În perioada petrecută la Steaua, 2012-2014, Reghecampf a câștigat două titluri (2013, 2014) și o Supercupă. În cupele europene, tehnicianul a calificat echipa în primăvara Europa League, unde a eliminat-o pe Ajax și a obținut o victorie de senzație în fața lui Chelsea, campioana la zi a Europei atunci, 1-0 pe Național Arena. A calificat-o pe Steaua după 5 ani în grupele Ligii Campionilor.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf îi cuprinde pe Toni Petrea, Cristian Țermure (antrenori secunzi), Florin Tene (antrenor cu portari) și Thomas Neubert (preparator fizic).

CITIȚI ȘI

GIGI BECALI EXPLICĂ DE CE A APELAT IAR LA REGHECAMPF

CE TRANSFERURI VREA SĂ FACĂ REGHE PENTRU STEAUA

DETALII DESPRE REDESCĂLECATUL LUI REGHECAMPF

Urmărește-ne pe Google News