Gică Mihali, fost participant cu naționala la Cupa Mondială din 1994, a evoluat în două perioade la Dinamo, 1991-1995 și 1998-2001, astfel că are un profund sentiment anti-stelist. De asemenea, el a fost antrenor secund la Dinamo, cu Dorinel Munteanu principal.

”N-am ținut niciodată cu Steaua, dovadă că nu am acceptat să vin cu Dorinel Munteanu în Ghencea, dar acum țin cu această echipă și îmi doresc să se califice în grupele Ligii Campionilor.

Țin cu Steaua, pentru că este o echipă românească și pentru că acolo lucrează Fane Preda (n.r. – antrenor cu portarii). Știu cât s-a chinuit, că nu i-a dat nimeni o șansă, nici Petrolul, nici Dinamo, dar știu și că Gâlcă a spus, la negocierile cu Gigi Becali, că dacă nu i se acceptă staff-ul cu care dorește să lucreze la Steaua, inclusiv Preda, nu vine!”, a declarat Mihali, pentru SportNews.ro.

Și Flavius Stoican, tehnicianul formației Dinamo, a declarat la rându-i că ține cu Steaua, în dubla cu Ludogoreț Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Urmărește-ne pe Google News