„Situaţia Stelei e surprinzătoare. Un club care încasează zeci de milioane nu îşi permite să investească în jucători? Cred că de asta a plecat şi Reghe. O echipă care a luat titlul 2 ani la rînd şi joacă în grupele Ligii trebuie să îşi propună mai mult. Noi românii avem talentul ăsta de a bate pasul pe loc. Deja în jurul Stelei planează un sentiment de nesiguranţă şi încredere. Eu cred că Bourceanu rămînea dacă i se ofereau 30.000 de euro pe lună. Dacă mai făcea câteva transferuri, Steaua era mare favorită.
Există o Steaua care aduce bani şi Gigi Becali care îi cheltuieşte. Ştiu că patronul ei trece printr-o perioadă grea, dar nu poţi să te joci cu numele Stelei aşa”, a declarat Florin Lovin, pentru televiziunea Dolce Sport.

În urmă cu patru ani, Florin Lovin îi lua apărarea lui Gigi Becali. Fostul jucător al „roş-albaştrilor” spunea despre latifundiarul din Pipera că performanţele clubului din Ghencea i se datorau, în mare parte, acestuia. Lovin a îmbrăcat tricoul „roş-albastru” în perioada 2005-2009 şi are în palmares două titluri, o semifinală de Cupa UEFA şi două participări consecutive în grupele Ligii Campionilor.

 

Urmărește-ne pe Google News