Sportivul care a participat la Jocurile Olimpice de la Atena a fost ucis foarte aproape de locuința sa. Alex „El Pollo” Jesus a trecut în turul doi la Olimpiada de la Atena, iar din 2005 a trecut la profesioniști, unde a obținut 19 victorii consecutive, până în 2009, când a dat peste argentinianul Cesar Cuenca, în fața căruia a pierdut la puncte.

În 2009, Alex Jesus a fost trimis după gratii pentru violență domestică, fiind acuzat că și-a bătut nevasta și copiii! În 2013, când a părăsit penitenciarul Alex Jesus a încercat să-și relanseze cariera. În primul său meci, pe 7 februarie 2015, l-a învins pe Javier Garcia. Pe 31 ianuarie 2016, Joseph Elegele l-a învins prin KO pe portoricanul care nu-și imagina probabil că aceea avea să fie ultima sa luptă.

Sâmbătă, mama sa vitregă a depus o plângere pe numele său, acuzându-l tot de violență. Poliția a emis un mandat de arestare pe numele pugilistului, dar altcineva s-a gândit mai devreme să-l pedepsească și a făcut-o trăgând 12 gloanțe asupra lui.

Alex „El Pollo Jesus (stânga) a fost împușcat cu 12 gloanțe

Urmărește-ne pe Google News