Ferri, poreclit „Il Falco”, a marturisit ca un jucator al lui Inter i-a facut o propunere indecenta inainte de finala Mondialului Cluburilor din Abu Dhabi. „I-am zis ca nu sunt prostituata”, a declarat suporterul italian.

„L-am cunoscut la o discotecă din Milano şi între noi s-a născut o prietenie normală: ne-am trimis sms-uri, am vorbit la telefon, dar nimic mai mult. La Abu Dhabi m-am dus la hotelul în care era cazată echipa pentru a-i saluta pe jucători. Fotbalistul respectiv mi-a cerut să mă apropii pentru a-mi vorbi şi mi-a propus să mergem în camera sa în schimbul a 4.000 de euro. I-am spus că nu accept, pentru că sunt heterosexual şi nu prostituata”, a declarat suporterul pentru cotidianul Il Centro.

Tifosul (foto) nu a vrut să dezvăluie identitatea jucătorului de la Inter, declarând însă că va dezvălui numele acestuia daca va putea să participe la un reality-show din Italia. De asemenea, suporterul italian susţine că are şi dovezi pentru a proba acuzatiile sale. „Am trei mesaje in care se face clar referire la propunerea sa, la bani şi la refuzul meu”.

Urmărește-ne pe Google News