”Am început meciul ezitant, la 2-2, în primul set, am salvat trei mingi de break. Știam că o să-i fac break, până la urmă. Toată lumea se aștepta să câștig, am intrat pe teren cu o presiune destul de mare.

Nu e cine-știe-ce victorie, jucam cu locul 800 și ceva. Nu-l cunoșteam foarte bine. Ideea e să facem trei puncte”, a spus Ungur, încurajat din sală de către soția, Liana, însărcinată, și de socrul Ilie Balaci.

Îl așteaptă pe Iohannis

”Se poate spune că îi dedicăm victoria doamnei Carmen Iohannis. Îl așteptăm, mâine și pe președintele țării. Am vorbit ieri cu Eugen Trică (n.r. – cumnatul său), la telefon…”, a  mai conentat Ungur, la conferința de presă.

Despre ”fenomenul Halep”, Ungur estede părere că ”Simona e numărul 3 în lume, e foarte respectată. Mă bucur pentru ea. Lumea era înainte cu fotbalul, acum e cu tenisul.

În toate sporturile sunt probleme. Toată lumea vrea rezultate, nu vrea să investească nimeni în sport. Soției mele îi dedic toate victoriile, iar asta nu doar de când este însărcinată”.

Adi Ungur exclude posibilitatea să dispute un meci demonstrativ cu Carmen Iohannis, după ce, se știe, Simona Halep a acceptat să jpoace un meci contra soțului acesteia, președintelui țări. ”Nici nu știu dacă joacă tenis!”, a afirmat piteșteanul stabilit la Florența.

 

Urmărește-ne pe Google News