Unirea Urziceni nu a avut noroc, ieri, la tragerea la sorţi a turului al 3-lea preliminar al Ligii Campionilor. Vicecampioana României a fost împerecheată cu puternica echipă rusă Zenit Sankt – Petersburg, formaţie care a învins-o pe Manchester United (2-1), în 2008, în Supercupa Europei. “Zenit este favorită. Ne va fi greu să-i eliminăm pe ruşi”, a declarat Iulian Apostol, mijlocaşul ialomiţenilor.

Prima manşă, la Bucureşti

Mai optimist a fost Dan Petrescu, fostul antrenor al Unirii. “Cunosc potenţialul echipei din Urziceni şi cred că şansele de calificare sunt egale cu ale ruşilor”, a afirmat tehnicianul alături de care vicecampioana României a obţinut opt puncte în grupele ediţiei trecute a Ligii Campionilor. Primul meci se va disputa la Bucureşti, pe stadionul din Ghencea, pe 27 sau 28 iulie, iar returul este programat o săptămână mai târziu, în Rusia.

Timişoara, cu finlandezii

În turul al 3-lea preliminar al Europa League, Timişoara o va întâlni pe învingătoarea “dublei” MyPa (Finlanda) – Sant Julia (Andorra), din turul al 2-lea al competiţiei. În prima manşă, finlandezii s-au impus cu 3-0 şi doar un dezastru i-ar putea împiedica să joace împotriva bănăţenilor. Prima manşă se va disputa la Timişoara, pe 30 iulie, returul fiind programat pe 6 august.

Dinamo, cu Hajduk Split

Dacă va trece de Olimpia Bălţi (în tur, 2-0 pentru “câini”), Dinamo o va întâlni pe Hajduk Split, în turul al 3-lea al Europa League. “Dinamo e favorită. Croaţii nu mai sunt ce au fost, dar au suporteri fanatici”, a declarat Florin Cernat, fost mijlocaş la Hajduk. Prima manşă se va disputa la Bucureşti, pe 30 iulie, iar returul se va juca pe 6 august.

Urmărește-ne pe Google News