Reporterii Libertăţii au mers acasă la Ion Preotu, pentru a-l întreba dacă situaţia sa a fost rezolvată. “Mi-au promis, imediat după meciul cu Fenerbahce, că vor îndrepta lucrurile. De atunci, nu mi-au mai dat nici un semn. Țin minte că, atunci când am fost să depun contestaţie, în situaţia mea mai erau un student şi un angajat în Ministerul de Interne. Şi ei fuseseră declaraţi persona non grata pentru că şi-au făcut abonamente la Peluza Sud, că e mai ieftin ca la tribuna a doua”, ne-a spus Ion Preotu.

Pensionat din cauzaunei insuficienţe cardiace

Pensionat pe caz de boală, din cauza unei insuficienţe cardiace, omul se scuză, parcă, fiindcă a vrut să facă o economie şi nu şi-a luat abonamentul la tribuna a II-a: “Dacă eram sănătos şi mai puteam munci, cu siguranţă mi-aş fi făcut abonamentul în altă zonă, nu unde e mai ieftin. M-a costat 70 de lei, pentru că sunt abonat fidel, am cinci ani consecutivi. Pe stadion merg de 30 de ani în Ghencea. Iar motivul principal pentru care m-am mutat în Drumul Taberei, aproape de stadion, a fost Steaua. În 1986, când steliştii se întorceau victorioşi de la Sevilla, am stat 12 ore în aeroport ca să îi aştept”, ne-a spus Ion Preotu, dezamăgit de modul în care a fost tratat.

Zice că nu a scandat niciodată împotriva conducerii clubului Steaua

Ion Preotu şi-a dat cuvântul că nu a scandat niciodată împotriva conducerii Stelei şi spune că nici măcar nu a stat în preajma nucleului de suporteri recalcitranţi: “Eu stau departe, lipit de gardul care ne desparte de fanii oaspeţilor. Se vede clar că au interzis pe toată lumea, nu s-au ocupat doar de cei cu care sunt în război. Îmi dau cuvântul că nu am scandat niciodată nimic, vreau doar să pot intra pe stadion. Sunt dispus să-mi plătesc şi bilet, chiar dacă am abonament. Nici nu vreau să mă gândesc că nu pot vedea din tribună meciul cu Twente!”, a încheiat, oftând, Ion Preotu.

Urmărește-ne pe Google News