Tehnicianul Cosmin Olăroiu a fost, în primă instanţă, demis după ce Federaţia de Fotbal din Arabia Saudită a considerat inacceptabilă ieşirea nervoasă a românului după câştigarea Cupei Coroanei Prinţului, anunţă ProSport.

Oli s-a enervat în momentul în care poliţiştii nu le-au permis jucătorilor săi să pătrundă pe teren pentru festivatea de premiere, şi-a scos tricoul de campion pe care era inscripţionată fotografia vicepreşedintelui Arabiei Saudite, prinţul Sultan Bin Fahad Bin Abdulaziz, l-a aruncat şi a părăsit stadionul.

Conform unui comunicat emis de forul fotbalistic de la Riad, Cosmin Olăroiu nu  ar mai fi avut voie să antreneze vreodată în Arabia Saudită, în urma incidentului considerat foarte grav de autorităţi. O altă măsură foarte dură ar fi fost obligarea lui „Oli” de a părăsi ţara în 48 de ore!

Federaţia motiva, de asemenea, decizia tranşantă şi prin faptul că antrenorul român nu s-a prezentat la festivitatea de premiere dar şi pentru comportamentul foarte violent în faţa forţelor de ordine.

Saudiţii au considerat ofensa adusă prinţului cu atât mai gravă cu cât se pare că starea de sănătate a acestuia este una precară, conform informaţiilor ProSport.

Urmărește-ne pe Google News