Şeful federaţiei vede un retur infernal, deschis oricărui verdict. “Nu există favorită. Eu spun că se vor bate cinci echipe la câştigarea titlului: Dinamo, Urziceni, Timişoara, Steaua şi CFR. Dacă Timişoara îşi va recăpăta cele şase puncte de la FIFA, dacă îşi va păstra jucătorii şi pe Uhrin, atunci va deveni foarte periculoasă în lupta pentru campionat. Rapidul, Craiova, Argeşul, Vasluiul, Braşovul se vor bate pe celelalte locuri pentru Cupele Europene”, a spus Sandu pentru Newsin.

Referindu-se la situaţia din zona retrogradării, Sandu a afirmat: “Buzăul şi Otopeniul sunt retrogradate şi mai sunt şase echipe care se luptă pentru a rămâne în primul eşalon: Iaşi, Pandurii, Bistriţa, Mediaşul, Farul, chiar şi Oţelul”.

Dezamăgirea din Cupa UE FA

Întrebat despre dezamăgirile sezonului ce stă să se încheie, oficialul a spus: “Dacă vreţi să nominalizez pe cineva ca o dezamăgire, pot să le numesc pe toate cele cinci formaţiuni care au ratat calificarea în cadrul Cupei UEFA. Cât priveşte grupele Champions League, o echipă de la noi le va depăşi peste 30 de ani!”. 

Naşul despre…

Petrecăreţii lui Dinamo: “Băutura, femeile şi maşinile îi distrug pe fotbaliştii de la Dinamo, pe care i-am văzut petrecând pe ritmuri de manele. Cad prea repede în mreje. La 30 de ani, devin deja «boschetari»”.

Rapid: “Nu ştiu, dacă nu am lucrat efectiv, e greu să spun. Dar din ce am văzut, numai doi oameni au condus acolo, Zotta (foto) şi Peseiro, ei sunt responsabili. Aceştia trebuie să facă acum o prezentare a situaţiei în faţa Consiliului de Administraţie şi să explice de ce echipa, dintr-o pretendentă la campionat, a devenit una cu rezultate slabe, cu conflicte. Rapidul are alte pretenţii”.

Alegeri: “Era benefic pentru sport dacă intrau in corpore, toţi şase, adică Neţoiu, Iordănescu (foto), Dragomir, Crăciunescu, Becali şi Mihai Leu”.

Criza financiară: “Dacă au contracte de 300.000-400.000 de euro pe an şi sunt vreo 10 la un club, trebuie să înţeleagă că trebuie să se reducă bugetul şi să accepte diminuarea salariilor”.

Liga a II-a: “Există posibilitatea să facem o serie cu 20 de formaţii sau două serii cu 14 sau 12 echipe.S-ar putea să existe retrageri şi din Liga I!”.

Urmărește-ne pe Google News