Gigi Becali, patronul Stelei, pentru care se ştie că familia este un lucru sfânt, le-a dat de 8 Martie mamei, soţiei şi fiicelor sale o mulţime de bani. Cât? “Cât or vrea ele”, ne-a lămurit patronul Stelei, care a continuat: “Eu nu cumpăr flori. Nu pun eu mare preţ pe ziua asta de 8 Martie. Dar, de fiecare dată, cu o seară înainte de Ziua Femeii, îi dau bani mulţi soţiei mele, pentru a cumpăra ea cadouri pentru fete şi pentru mama mea. Nu mă apuc eu să umblu acum după cadouri”.

La rândul său, George Copos s-a dovedit a fi şi el foarte generos faţă de soţia sa, Cristiana, şi faţă de fiica lor, Alexandra, aflată în Statele Unite ale Americii, la New York. “Am primit din partea lui George un buchet mare de flori şi o bijuterie foarte frumoasă. E vorba despre un lănţişor cu un medalion în formă de inimioară. Chiar dacă este departe de noi, Alexandra va vedea ce cadou a primit de 8 Martie atunci când va merge să-şi verifice contul bancar”, ne-a spus Cristiana Copos.

Turcu şi-a lăsat localul pe mâna soţiei

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu (foto) i-a pus ieri la dispoziţie nevestei sale Restaurantul Casa Di T, unde aceasta şi-a invitat prietenele, dar şi angajatele societăţilor soţului său. “De 8 Martie, soţia mea a fost şefa restaurantului. Întreaga consumaţie a fost plătită de mine. În afară de asta, evident că i-am dăruit un cufăr plin de flori şi i-am pus pe card o anumită sumă de bani”, ne-a declarat Turcu.

 

Cu nevasta la restaurant

De 8 Martie, Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, nu uită niciodată să-i ofere soţiei un imens buchet de flori. Ieri seară, el şi-a invitat consoarta la un restaurant select din Bucureşti, unde au petrecut cu un grup de prieteni. “De 8 Martie, noi însoţim nevestele la petrecere. Ele sunt şefele într-o astfel de zi”, ne-a declarat Dragomir ieri.

Ce este un ciclon și cum se formează – tipuri de cicloni

Urmărește-ne pe Google News