VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Victor Pițurcă și-a început cu o victorie categorică cel de-al doilea mandat la Al Ittihad.

Formația din Jeddah a câștigat, scor 4-1, meciul disputat duminică seară, pe teren propriu, cu Al Taawon, în cadrul etapei a 13-a din campionatul Arabiei Saudite.

Cu Lucian Sânmărtean integralist, Al Ittihad a transpirat din greu pentru a se impune, după ce la pauză a fost egal, 0-0.

Trupa lui Pițurcă s-a acomodat mai ușor jocului 10 la 10 și și-a călărit adversarul în repriza secundă. Al Taawon a rămas în 10 din minutul 26, iar Al Ittihad din minutul 27.

Atacantul venezuelean Rivas a deschis scorul în minutul 54, din pasa lui Sânmărtean, și s-a distanțat la 2-0, după autogolul Alabsi (57). Oaspeții au redus din handicap, prin Al Ruwaili (68). Rezultatul final a fost stabilit în finalul jocului, grație reușitelor lui Abusabaan (87, după un penalty ratat de Rivas) și Fallatah (90+2).

Victor Pițurcă, al treilea din stânga, are staff nou la Al Ittihad. În drepta antrenorului stă translatorul Mortadha Abdellatif, iar în stânga secunzii Ștefan Iovan, Eugen Trică și preparatorul fizic

În urma acestei victorii, Al Ittihad a făcut rocada cu Al Taawon și a urcat de pe locul 4 pe 3, cu 23 de puncte.

Celălalt antrenor român din Arabia Saudită, Liviu Ciobotariu, nu a putut face prea multe cu Al Faisaly, pe teren propriu, în fața echipei Al Hilal, care s-a impus cu 1-0. Al Faisaly a rămas pe poziția a 8-a din 14 echipe.

Urmărește-ne pe Google News