Nu toţi interiştii au fost fericiţi după victoria în faţa Barcelonei, în manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor. Materazzi a sărit să-l bată pe Balotelli, care îşi aruncase tricoul după ce a fost fluierat de fani.

Surclasată pe tabela de scor, 3-1, Barcelona a dat o parte din vină pe arbitrajul lui Benquerenca Olegario, compatriotul lui Jose Mourinho, antrenorul lui Inter. Spaniolii reclamă un ofsaid la golul lui Milito şi un penalty neacordat la un contact în careu între Sneijder şi Dani Alves. Succesul obţinut contra Barcelonei a fost umbrit de comportamentul câtorva jucători italieni.

Supărat că a fost fluierat în permanenţă de propriii fani, Mario Balotelli şi-a aruncat tricoul la finalul partidei şi a plecat furios spre vestiare. Gestul atacantului de 19 ani l-a înfuriat pe Marco Materazzi, colegul lui, care era să-l bată pe Balotelli, spre uimirea tuturor. “E adevărat, Mario ne-a stricat petrecerea de după meci”, a confirmat Mourinho.

Cristi Chivu, lăudat

Cristi Chivu (foto) a intrat pe teren în minutul 73 şi şi-a făcut bine treaba, evoluţia lui mulţumindu- l pe Mourinho. “Echipa s-a sacrificat, Milito şi Pandev au ieşit cu crampe, Chivu şi Stankovici, care au intrat pe parcurs în joc, au dat totul pe teren”, l-a lăudat tehnicianul portughez pe căpitanul naţionalei.

Urmărește-ne pe Google News