Primiti cu fluieraturi si cu o gramada de bannere cu mesaje de putinii spectatori care au intrat pe stadion, dinamovistii au jucat o prima repriza asa cum au facut-o in ultimul timp, adica penibil!

Atacantii au facut umbra terenului, mijlocasii s-au intrecut in pase gresite, iar fundasii au creat adevarate bulevarde pentru necunoscutii Oncica sau Tarnavean. Singurul care a aratat ca nu e platit degeaba a fost portarul Cristi Munteanu, care s-a arcuit in doua randuri, pastrand scorul alb. Daca jocul a fost sub orice critica, in schimb bucurestenii au avut noroc cu carul, reusind sa intre la cabine in avantaj, gratie unui cadou facut lui Claudiu Niculescu de cuplul Albut-Astilean.

A fost, de altfel, singurul sut pe spatiul portii oaspetilor expediat de “alb-rosii” in primul mitan! Dupa pauza, sesizand, probabil, situatia delicata in care se afla adversarii lor, bistritenii au devenit suspect de “cuminti”, permitand “cainilor” sa alerge singuri pe teren. In aceste conditii, Cl. Niculescu (61) a facut lejer 2-0, si chiar daca autorul “dublei” a vazut cartonasul rosu pentru un cot in figura lui Muresan, dinamovistii nu au mai avut prea mari emotii pana la finalul meciului. Grigorie (69) a lobat balonul pentru un 3-0 confortabil si “rotund”, menit a-i mai linisti pe suporteri. Nimic mai fals, insa! Trupa lui Florin Marin a reusit performanta de a invinge fara a demonstra ceva. Gloria dinamovistului Ioan Ovidiu Sabau, chiar daca a redus din handicap prin Tarnavean (90+1), a aratat inca o data ca e greu sa-si schimbe mentalitatea. Cel putin cand joaca in Sos. Stefan cel Mare, iar tehnicianul sau e in carti pentru a prelua, din vara, trupa la care a cunoscut consacrarea ca fotbalist.

Dinamo 3 : 1 Gloria

Cr. Munteanu 6,5
Galamaz 4
Barcauan 5
Moti 5,5
D. Florea 4
Fl. Petre 4
Margaritescu 4
Grigorie 5
Zicu 4
Cl. Niculescu 6
Danciulescu 3
Antrenor: Florin Marin
Schimbari: D. Florea (56 R. Stefan 5), Fl. Petre (85 Ropotan), Zicu (88 V. Munteanu).

Albut 3
D. Matei 4
Astilean 4
Pelecaci 4,5
Arbanas 3
Nalati 4
Al. Pacurar 4
G. Muresan 5
Paduretu 4
Oncica 5
Tarnavean 5
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau
Schimbari: Paduretu (65 Iftodi 5), Al. Pacurar (67 Borza 4), Pelecaci (76 Abrudan).

Au arbitrat: Sorin Corpodean (Alba Iulia) 7 – Cornel Avram (Timisoara) 7, Flaviu Damaschin (Timisoara) 7.

Cartonas rosu: Cl. Niculescu (63).

Au marcat: Cl. Niculescu (45, 61), Grigorie (69) / Tarnavean (90+1).

Urmărește-ne pe Google News