Contra a urmărit partida alături de fiul său, Alex, 16 ani. Fostul internațional a postat pe twitter un videoclip în care părea foarte entuziasmat de atmosfera din tribune și susținea naționala iberică, adversa tricolorilor din această seară. Pe filmare se aude cum Contra îi încuraja pe spanioli în limba lui Cervantes: ”Aici suntem, jucăm cu Italia! Vamos!”

Spania a câștigat la scor derby-ul cu Italia pentru supremația în Grupa G a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2018. Dubla lui Isco și reușita lui Alvaro Morata au decis victoria care i-a adus încă de pe acum naționalei iberice calificarea la Cupa Mondială.

Cosmin Contra, 43 de ani, se află în fața celui mai important examen din cariera de antrenor. Partida cu Spania (trei titluri europene și unul mondial), programată în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Națională, în preliminariile Euro 2020, are conotații aparte pentru selecționerul României.

”Guriță” s-a stabilit cu familia în Spania, acolo unde și-a făcut un nume în perioada în care a jucat la Alaves, Atletico Madrid și Getafe. Cosmin Contra, care are proprietăți și afaceri la Madrid, deține din 2005 dublă cetățenie, română și spaniolă.

Cosmin Contra, alături de fiul său, Alex, la meciul Spania – Italia, disputat pe ”Santiago Bernabeu”, în 2 septembrie 2017

Urmărește-ne pe Google News