Conducătorul clubului elen, care are afaceri şi în România, ar fi dispus să preia Rapidul. El ar urma să fie ajutat de Viorel Hrebenciuc, politicianul urmând să deţină funcţia de preşedinte al formaţiei feroviare.

George Copos neagă această variantă

“Este o diversiune, nu ştiu nimic despre aşa ceva. Hrebenciuc e un mare suporter stelist, cum să vină la Rapid? La echipa din Giuleşti nu e nevoie numai de bani, e nevoie şi de suflet. Nu este absolut nimic adevărat!”, a negat categoric acţionarul majoritar al “vişiniilor”, George Copos. Acest zvon a fost lansat de preşedintele CA de la Dinamo, Nicolae Badea, care a afirmat la Realitatea TV: “Rapid a fost preluat de domnul Hrebenciuc, împreună cu nişte investitori. Sunt români şi greci şi vor să facă un contract de cesiune cu obligaţiile pe care şi le-a asumat Taher. Negocierile au decurs foarte bine”.

Pe de altă parte, Copos a mărturisit că încă îl mai aşteaptă pe fostul investitor Fathi Taher la discuţii: “O să îl mai aştept câteva zile pe domnul Taher pentru că aşa este corect. Vom încerca să finalizăm contractul privind vânzarea pachetului majoritar de acţiuni la Rapid. Cred că Taher a fost de bună credinţă şi de aceea spun că merită să mai aştept”.

Fathi Taher: «Acum, nimeni nu va investi»

“E bine că domnul Copos negociază cu alţi oameni de afaceri pentru preluarea clubului. Chiar eu i-am zis să caute alţi oameni potenţi financiar pentru a rezolva problemele. În situaţia actuală, nimeni nu va investi nici un ban la Rapid. Domnul Copos trebuie mai întâi să clarifice treburile de la Rapid. Nu am auzit ca domnul Hrebenciuc să vină la Rapid, dar dacă se va întâmpla, ar fi un lucru extraordinar pentru club”, a declarat, ieri, omul de afaceri iordanian Fathi Taher.

Hrebe junior: «Tata n-are bani pentru fotbal»

Andrei, fiul politicianului Viorel Hrebenciuc, a dezminţit, ieri, pentru Libertatea, zvonurile conform cărora tatăl său şi un investitor din Grecia ar urma să preia clubul Rapid. “Tatăl meu nu are vreo legătură nici cu grecii, nici cu Rapid. Nu s-a pus niciodată problema ca el să se implice în sportul-rege. Tatăl meu e pasionat de acest sport, dar nu are atâţia bani pentru fotbal”, ne-a mărturisit fostul iubit al Elenei Băsescu.

Urmărește-ne pe Google News