Viorel Păunescu ( 71 de ani) a acceptat să fie preşedinte de onoare al echipei Steaua în urma unor discuţii purtate, cu luni bune în urmă, cu Gigi Becali şi cu Victor Piţurcă. Atunci, patronul roş-albaştrilor şi actualul manager general al echipei din Ghencea i-au propus omului de afaceri să revină la Steaua, acesta ocupând în anii 90 funcţia de preşedinte.

“E doar o titulatură onorifică, care nu mă obligă la nimic din punct de vedere financiar. E drept că mai sunt momente în care mi se cere şi mie părerea asupra unor decizii care trebuie luate”, ne-a dezvăluit Păunescu. Referindu-se la puterea financiară a lui Gigi Becali, întoarsă pe toate feţele de presă, omul de afaceri este de părere că patronul Stelei nu are probleme.

A primit câteva milioane de euro

“Gigi are bani mulţi. Mă refer la cash. El are de primit foarte mulţi bani de la cei pe care i-a împrumutat. Am aflat că, de curând, a primit o importantă sumă de bani, de ordinul a câtorva milioane de euro, de la un astfel de datornic. Nu vă faceţi griji în privinţa lui Gigi, pentru că nu aveţi de ce”, a mai adăugat Viorel Păunescu.

Urmărește-ne pe Google News