Peste 230 de invitaţi au fost prezenţi, sâmbă­tă seară, la nunta multiplei cam­pioane olimpi­ce la canotaj, Viorica Su­sanu, care s-a căsătorit cu Vlad Luchian, şi el fost canotor. Pentru ro­chia de mireasă, Viorica a optat ca aceasta să fie făcută de o croito­reasă din Bucureşti, în timp ce costumul de ginere al lui Vlad a fost comandat la un creator de modă român. Dis­trac­ţia, voia bună şi dan­surile prelungite au fost dominantele petrecerii, care se poate spu­ne că a fost una de zile mari.

Renunţă la canotaj pentru a deveni mamă

La miezul nopţii, la celebrul moment al furtului miresei, fosta ca­notoare Liliana Gafencu s-a dovedit a fi o negociatoare pe cinste, ea ob­ţinând pentru răscum­­părare un bax de şampanie, unul de whisky şi aproape 3.000 de euro. Muzica populară din zo­na Moldovei a încins şi mai mult atmosfera. Pe ritmurile pieselor po­pu­lare, canotoarele, prin­­se într-o horă, au strigat în gura mare: „Într-o săp­tă­mână începem din nou cantonamentele, dar acum nu ne arde decât de distracţie!”.

Petrece­rea s-a stins târziu, spre dimineaţă, atunci când mireasa a mărturisit care este do­rinţa pe care şi-a pus-o: „Vreau să devin mamă cât mai repede, aşa că  voi re­nunţa pentru o perioadă la sportul de performanţă”.

«Cha-cha» cu Alina Dumitru

Campioana olimpică la judo, participantă la  emisiunea „Dan­sez pentru tine”, a fost foarte atentă la momentul în care pe ring şi-au făcut a­pariţia patru dan­satori de  „rumba” şi „cha-cha” care, prin evoluţia lor, au obţinut aplauze la scenă deschisă. „Mi-aş dori mult să trec de faza duelului şi să merg mai departe. Atmosfera este una deosebită acolo” , a declarat Alina pentru Li­ber­tatea.

Urmărește-ne pe Google News