UPDATE ora 23.55: FCSB se impune clar, cu 7-1 în San Marino, în fața echipei de amatori Virtus. Olaru (3), Popa (2) și Miculescu (2) au marcat pentru bucureșteni, în timp ce Battistini a dat singurul gol al echipei gazdă. Partida retur se va juca pe 16 iulie, de la 20:30, pe arena din Ghencea.

Știrea inițială: Duelul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor va avea loc pe stadionul „San Marino”, din Serravalle.

FCSB nu se va putea baza pe 5 fotbaliști: Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu (suspendați), Octavian Popescu și Alexandru Pantea (accidentați), în timp ce Alexandru Musi va fi menajat, scrie Gazeta Sporturilor.

În primul meci al sezonului, FCSB a câștigat meciul cu Corvinul Hunedoara, 3-0 în Supercupa României.

  • Echipă probabilă FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovici – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Miculaescu, Luiz Phelipe. Antrenor: Elias Charalambous

Înființat în 1964, AC Virtus era un club cu performanțe zero până anul trecut, când a cucerit titlul. Cel mai bun rezultat în campionatul din San Marino a fost un loc 2, în 1988.

Cel mai cunoscut jucător al trupei din San Marino, compusă, în cea mai mare parte din jucători amatori, care sunt agenți de vânzări, salvamari ori funcționari bancari, este Federico Piovaccari (39 de ani). Atacantul italian a evoluat timp de un sezon în tricoul roș-albastru, în perioada 2013-2014. Piovaccari joacă doar meciurile cu FCSB, apoi a anunțat că se retrage.

Returul dintre FCSB și Virtus are loc peste o săptămână, la București, pe 16 iulie, de la 20.30. În cazul unei calificări, FCSB va da în turul al doilea de Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News