Deşi au trecut patru ani de când a jucat ultima oară pentru Steaua, Marian Aliuţă, în prezent legitimat la echipa azeră Neftci Baku, iubeşte în continuare clubul din Ghencea. Acesta este şi motivul pentru care atacantul îşi doreşte ca băieţii săi să evolueze într-o bună zi în echipamentul roş-albaştrilor.

Marian Aliuţă se consideră un om împlinit prin rezultatele obţinute în cariera sa de fotbalist, dar şi pentru că este capul unei familii numeroase şi unite. Soţia sa, Gabriela, i-a dăruit trei copii minunaţi: Bianca (9 ani), Laurenţiu (6 ani) şi Gino (10 luni). Pentru urmaşii săi, Marian a strâns o avere frumuşică şi a construit o grădiniţă şi un bloc cu apartamente şi garsoniere în zona Vitan. Aflat în Azerbaidjan, unde joacă pentru echipa Neftci Baku, locul 7 în clasamentul azer, Marian Aliuţă nu mai poate de dorul copiilor săi. Vorbeşte zilnic cu ei la telefon sau prin intermediul internetului.

Laur şi Gino poartă tricourile echipelor spaniole

“Îmi este tare dor de copiii mei. Anul trecut, pe 7 iunie, s-a născut cel mai mic dintre ei, Gino. Când mă gândesc la familia mea, îmi dau seama ce om binecuvântat de Dumnezeu sunt. Am tot ce îmi doresc. Doi băieţi, o fată şi o soţie minunată. Visul meu este ca amândoi băieţii să ajungă fotbalişti, iar într-o zi să joace pentru Steaua”, a explicat Marian Aliuţă pentru site-ul www.emulte.ro, care a publicat în premieră fotografii cu Gino, cel mai mic membru al familiei Aliuţă.

De altfel, în lipsa lui Marian, Gabriela şi cei trei copii ai lor s-au fotografiat alături de postere uriaşe înfăţişându- l pe fotbalist pe vremea când evolua la Steaua. Dacă Laurenţiu se visează deja jucător al Barcelonei, el pozând în echipamentul de rezervă al echipei catalane, micul Gino a primit din partea tatălui său un echipament al spaniolilor de la Atletico Madrid.

Urmărește-ne pe Google News