Echipa CSM București evoluează în premieră pentru voleiul feminin românesc în finala unei competiții europene intercluburi. Formația bucureșteană întâlnește, miercuri, 30 martie, de la ora 18,00, în Sala Elite & Performance Sport din Capitală, echipa Trabzon Idman Ocagi, în prima manșă a finalei Cupei Challenge. Returul este programat la 3 aprilie, în Turcia.

”Este foarte important că am ajuns aici și vom da tot ce avem mai bun pentru că vrem foarte mult să câștigăm acest trofeu. Vrem să facem istorie pentru România. Am făcut istorie când am ajuns în această finală, dar ne dorim foarte mult să o și câștigăm”, a spus Faleș.

Prezentă la conferința de presă, jucătoarea formației bucureștene, italianca Giulia Pincerato, a afirmat că echipa sa nu trebuie să rateze șansa de a câștiga trofeul. ”Suntem fericite că am ajuns să jucăm finala, dar trebuie să admitem că nu am câștigat nimic până acum. Avem această șansă și trebuie să stăm concentrate pentru că urmează două meciuri grele”, a precizat Pincerato, citată de Agerpres.

Și antrenorul echipei CSM București, italianul Francois Salvagni, a vorbit despre acest joc: ”Pentru noi este o mare onoare să fim în finală, dar nu este suficient, obiectivul nostru este să câștigăm trofeul. Am muncit tot sezonul pentru a avea șansa să ajungem în finală. Este o mare oportunitate pentru toți, așa că trebuie să facem tot posibilul pentru a câștiga trofeul”.

 

Urmărește-ne pe Google News