Fotbalistul englez a făcut circ, recent, în avionul care îl transporta pe el și pe membrii familiei lui din Arabia Saudită în SUA. Cherchelit bine din cauza amestecului de alcool și somnifere, Rooney a reușit să declanșeze alarma atașată unei ieșiri de urgență a avionului și a proferat injurii la adresa însoțitorilor de zbor și a celorlalți călători. Drept urmare, a fost arestat temporar la aterizarea în Statele Unite.

Nu-i mai permite să iasă din casă neînsoțit

Incidentul a scos-o din sărite pe Coleen, soția lui Wayne. „Coleen i-a reproșat că își face de râs familia și l-a numit idiot. I-a interzis să mai iasă din casă neînsoțit”, a povestit o sursă din anturajul celor doi pentru revista Heat. Aceasta susține că doamna Rooney este îngrijorată de faptul că faptele reprobabile ale soțului ar putea determina sponsorii să-și rezilieze contractele cu fotbalistul, în valoare totală de circa 6 milioane de lire sterline pe an: „Amândoi știu că, în SUA, imaginea publică este foarte importantă”.

Coleen Rooney mai are un motiv de îngrijorare. „E neliniștită când se gândește că va veni momentul ca Rooney să-și aghețe ghetele în cui. Îi e frică ca nu cumva Wayne să-și umple timpul liber bând excesiv. El e băiat bun, dar devine labil când bea. Ea este conștientă că lumea o judecă și pe ea pentru excesele lui și că acestea le pătează imaginea pe care încearcă să și-o construiască în SUA”, a mai afirmat sursa jurnaliștilor.

Poate te interesează și Românul Gyenes a abandonat în etapa a opta a Raliului Dakar 2019

Urmărește-ne pe Google News