Dragostea sa pentru fotbal vine din familie. Tatăl său, Piotr, a fost fotbalist profesionist în Polonia natală, iar fratele său, Patrik, este un mijlocaş de perspectivă în liga a doua daneză, la BK Frem.

E fan Liverpool şi Steven Gerrard

Frumoasa Caroline e prietenă cu atacantul lui Arsenal, Niklas Bendtner, dar jucătorul său favorit e englezul Steven Gerrard. Liverpool este de asemenea echipa sa favorită, iar unul intre cele mai frumoase cadouri primite vreodată, e un tricou al „cormoranilor” primit de la Fernando Torres. Sportiva a declarat chiar că, dacă nu ar fi ales tenisul, ar fi putut ajunge fotbalistă. „Danemarca are o naţională puternică de fotbal feminin şi dacă aş fi început să mă pregătesc serios de la 7 ani, aşa cum am făcut cu tenisul, aş fi putut ajunge profesionistă. Îmi place să urmăresc meciuri băieţilor. Anul trecut am fost la antrenamentul lui LA Galaxy şi l-am întâlnit pe David Beckham. E o persoană plăcută”, a mărturisit Caroline.

Previziunile Carolinei

„Cred că finala va fi între Spania şi Argentina, deşi Anglia are o şansă bună pentru că Steven Gerrard e unul dintre cei mai buni jucători din lume. Îi mai au pe Carragher şi Johnson de la Liverpool, valoroşi şi ei, dar şi pe căpitanul Rio Ferdinand”, spune daneza.

În privinţa şanselor ţării sale de a trece de grupe, ea e rezervată: „Va fi greu. Suntem în grupă cu Olanda, Camerun şi Japonia, nişte echipe foarte puternice. Olandezii sunt favoriţi”.

Urmărește-ne pe Google News